lördag 11 juli 2009

Tihihihihi

Hej, jag heter Kimchi!

Jag har fått en egen familj!

Det var lite läskigt att åka iväg från mamma, alla syskon och gammelmatte- och husse. Men samtidigt lite spännande. Efter en lång bilresa kom vi fram till mitt nya hem i Lund. Jag trivs jättebra här. Hela lägenheten där vi bor är som en enda stor lekplats. Det finns fullt med leksaker, spännande träbitar, mysiga korgar och snälla människor. Och det bästa av allt, jag har fått en ny Storebror! Jag älskar min Storebror, jag vill göra allting som han gör. Fast det är lite svårt att hinna med honom när vi är ute och går för han har så långa ben.

Vad ska vi göra nu?
Jag älskar min Storebror

Min Storebror är jättesnäll, jag får använda alla hans leksaker, äta hans mat och mysa tillsammans med honom. Men när jag biter honom blir han jättearg.
Matte springer upp och ner med mig för trapporna en massa gånger varje dag. Sedan bär hon mig till en liten gräsmatta, där brukar jag kissa och sedan får jag komma upp och bli buren igen. Det tycker jag om.
Nu är jag sugen på välling, om jag går och piper lite i köket så kommer den nog fram med en väldig fart
Kimchi

1 kommentar:

  1. ...eller så åker du ut på gräsmattan igen. jag minns de hade himla dålig koll på vad man menade med pipen där i början. sicken stil liksom. vet du om att du har en till storebror? eller är han på sommarkollo kanske? Jag kan vara din storasyster på håll om du vill :) nosenos /Tira

    SvaraRadera